Új óratípusok

 TRX- Csoportos óra!

A TRX egy új szemléletmóddal közelíti meg a testmozgást. A testet és az izmokat a mindennapi élet kihívásaira készíti fel. Nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes izomzat. A módszer a test természetes képességeit erősíti és emeli ki. 
A funkcionális edzés másik alapvető tulajdonsága, hogy középpontba helyez az ú.n. "core" izmok fejlesztését (az ágyéki gerincszakasz körül lévő izomhurok), mely izomcsoport a testünk erőközpontja és gerincünk stabilizálásában is alapvető fontosságú. 
A TRX-el végtelen számú gyakorlat végezhető és az egész testet meg lehet vele mozgatni. A saját testünket használjuk ellenállásként, és az intenzitást is mi magunk határozzuk meg. 
Időpontok: http://momwellness.hu/orarend/2

deepWORK
DeepWORK: 100% zsírégetés, 100% feszültségoldás és 100% mentális tréning!
A deepWORK egy kemény, ugyanakkor nagyon élvezetes holisztikus, funkcionális tréning. Ebben az óratípusban a yin és a yang ellentétpár a a kardio- és az erőgyakorlatok váltakozását jelenti. Próbáld ki még ma!
Időpontok:
 Csütörtök 18 óra. Oktató: Hegedűs Dóri

Body Art
Body ART a test, a lélek és a szellem harmóniája. A jin és a jang váltakozása.

A statikus és dinamikus erőelemekkel vegyített mozgás tartalmaz egyaránt nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmokra.

Minden gyakorlat kontrollált és pontos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzéstechnikával egészítünk ki.  Az edzéssel fejlődik a hajlékonyág, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás.

Body art órák: Hétfő és szerda 19 óra.

ZUMBA Joellel
A szórakoztató latin tánc óra könnyen tanulható koreográfiával rendkívüli hatékonysággal. Bemelegítés után következik a fitnesz program, mely hatalmas életenergiával tölt fel. Az óra egyaránt fejleszti az állóképességet, fomálja alakunkat, miközben nagyszerűen szórakoztat. Észrevétlenül tanítja meg a latin táncok alaplépéseit, mint pl. a flamenco, merengue, samba..

Kezdőknek és profiknak egyaránt ajánlott! A kor nem számít..Időpontok: Péntek 17 óra és Vasárnap 11 óra.