Indoor cycling

Az indoor cycling edzés nem csupán egy erősítő program, hanem egy rendkívül összetett mentális és fizikai edzésprogram. A program egyesíti az alapvető biciklis mozgást egy motiváló edzői technikával, és a tudatos légzésmódszerrel.

Greg LeMond (aki első amerikaiként nyerte meg a Tour de France-t, és összesen háromszor ismételte meg) 20 éves tapasztalatát felhasználva egy egyedülállóan szakképzett mérnöki gárda segítségével a piac legújabb ismereteit és a legmagasabb szintű technikák alkalmazva hozta létre a LeMond RevMaster teremkerékpárt. Számos újítő ötlet és tesztelés alapján született meg a végeredmény, egy profi indoor cycling kerékpár.

A teremkerékpározás...

  • nem igényel előképzettséget,
  • edzi a szív-, és vérkeringési rendszert, a zsírégetés és az állóképesség edzésének egyik leghatékonyabb módszere,
  • nincs szükség koordinációs képességre,
  • csoportmotiváció miatt hatékony,
  • megfelelő edzést biztosít minden korosztálynak és edzési szintnek megfelelően.

Ez a különleges, csoportos állóképesség-fejlesztő edzés napi négy-öt alkalommal dübörög a MOM Wellnessben, s mintegy 25 LeMond teremkerékpáron pörgethetik a pedálokat a tekerés szerelmesei.

Bejelentkezés:

Valamennyi délután Indoor Cycling órára a bejelentkezés kötelező.
Tel.: 30/277-5600
Bejelentkezni a kiválasztott foglalkozás napján lehet. Az órára belépésre jogosító kártyát órakezdés előtt 10 perccel át kell venni. Ellenkező esetben a foglalás érvényét veszti.