Újdonság! SUP YOGA

SUP Yoga

A SUP Yoga 2021. szeptemberben folytatódik!

A sup yoga az egyik legújabb és természetesen legmenőbb hibrid sport, ami az utóbbi években született. Egy ősi tudományra épülő, hazánkban iszonyatosan nagy népszerűségnek örvendő mozgásformát, a jógát, mely önmagában is számos pozitív hatással bír, kiemeltek a megszokott környezetéből, és áthelyezték egy vízfelületre (lehet nyílt, természetes víz, vag akár medence). Ez adja a sup yoga különlegességét, és kihívását, hiszen a gyakorlatokat egy speciális szörf deszkán (stand up paddle board) kell végezni, dacolva a billegéssel, hullámokkal és egyéb nehezítő körülményekkel. 
Végre Budapest belvárosában is gyakorolhatunk újra, ráadásul a közelgő hideg idő sem lesz akadály.

Egy csodálatos helyszínre hoztuk most el Nektek a sup yogát, a MOM WELLNESSBE, ahol a kihívásokkal teli sup yoga órákon kívül, kellemes, meleg vízzel, tiszta, igényes környezettel és vízzel, valamint szaunázási lehetőséggel és ingyenes 
parkolással várunk Titeket.  A supon való gyakorlásnak számos előnye van; a folyamatos egyensúlyozásnak köszönhetően az izmok állandóan aktívak, a gyakorlás intenzívebb; fejleszti a koncentrációt; javítja az egyensúlyérzéket valamint oldja a stresszt.
Tehát minden adott egy kellemes gyakorláshoz, feltöltődéshez. A belépő ára 5500Ft, ami tartalmazza az óradíjat, a szaunák és jacuzzi használatot, 2 óra ingyenes parkolást. Az órára a bejelentkezés kötelező, maximum 6 fő fér be, ezért kérlek, minél előbb foglaljátok le magatoknak a deszkát. Várunk mindenkit szeretettel. Így nem is lesz olyan nehéz átvészelni ezt a hideg
időszakot 

Magamról: Rubesch Linda vagyok.
A jógával 2009-ben egy baleset kapcsán kerültem közelebbi kapcsolatba. Ez a mozgásforma segített a gyógyulásban és hamarosan fontosabb lett szimpla rehabilitációnál. Az egyik akkreditált jógaoktató képzést egy indiai mesternél végeztem, majd 2015 januárjában egészen Californiáig mentem, hogy ott elvégezzem az akkreditált SUP yoga oktatói képzést. Azóta számos oktatóképzést végeztem, folyamatosan képzem magam, hogy a legmagasabb színvonalon tudjak órákat tartani minél több stílusban. Oktatóként főleg az ashtangát és a dinamikusabb irányzatokat érzem közel magamhoz, de szárazföldön és supon is igyekszem minél változatosabb óratípusokat megszerettetni az emberekkel.

SUP YOGA időpontok: Kedd 20 óra és Szerda 13.30!